Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ο εθελοντισμός στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Μπορείς να γίνεις εθελοντής 
και να  κάνεις τη διαφορά!

Αν σε ενδιαφέρει να αισθανθείς τη χαρά  της δημιουργίας, της προσφοράς, να μοιραστείς τις γνώσεις σου και το χόμπι σου, να υλοποιήσεις τις ιδέες σου, να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να ζήσεις μοναδικές στιγμές με παιδιά και νέους, σε περιμένουμε στην παρέα της Περιφερειακής Βιβλιοθήκης Χαριλάου.

Ο εθελοντισμός στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Μέρος της δουλειάς της βιβλιοθήκης είναι και οι δράσεις που οργανώνουμε. Όλες οι δράσεις που υλοποιούμε είναι μέρος μιας συνολικής οπτικής για  τη βιβλιοθήκη ως δυναμικού πυρήνα της κοινότητας στην οποία απευθύνεται, εξυπηρετεί και νοιάζεται.
Tα δύο τελευταία χρόνια ανοίξαμε τις πόρτες στην τοπική κοινωνία και καλέσαμε τους πολίτες να εμπλακούν στη ζωή της βιβλιοθήκης. Πολλοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έβαλαν τη δική τους πινελιά στο έργο μας, μοιράζοντας το χρόνο τους, τις δεξιότητές τους, τις γνώσεις τους με τους συμπολίτες μας.
Η κινητήριος δύναμη λοιπόν όλων των δράσεων που πραγματοποιούνται στη Βιβλιοθήκης μας είναι οι εθελοντές.  Συμμετέχουν εθελοντές από ποικίλα επαγγέλματα όπως νηπιαγωγοί, ψυχολόγοι, εικαστικοί, αφηγητές παραμυθιών, καλλιτέχνες, συγγραφείς, βιβλιοθηκονόμοι.  Οι περισσότεροι είναι νέοι μεταξύ 18-35 ετών και ευαισθητοποιημένοι σε θέματα που αφορούν τα παιδιά. Μέσα σε ένα πλαίσιο σεβασμού μοιράζονται τις εμπειρίες τους, συνεργάζονται, συμμετέχουν ενεργά και δυναμικά στην τοπική κοινότητα και ανταποκρίνονται με συνέπεια και υπευθυνότητα στις δραστηριότητες που συμμετέχουν.

Το έργο της Περιφερειακής Βιβλιοθήκης Χαριλάου
δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί
Χωρίς την ομάδα των εθελοντών

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (Νικάνορος 3 & Στ. Νούκα)
Τηλ. & Fax: 2310 324666
E mail: bibxarilaou@hotmai.gr
Fan page Facebook: Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου



1 σχόλιο:

  1. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΕΙΜΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ" ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΓΩΝΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!! ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΟΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ! ΤΗΛ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2268022284
    ΚΙΝΗΤΟ: 6977017938

    ΑπάντησηΔιαγραφή