Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

"ΓΙΝΕ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡIΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑΣ

Η Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Α.Τούμπας του Δήμου Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί να ζήσετε για πέμπτη φορά ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό καλοκαίρι!

Από 15 Ιουνίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου δεκάδες δημόσιες και δημοτικές βιβλιοθήκες της Ελλάδας συμμετέχουν στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με τίτλο
 "Γίνε εξερευνητής του κόσμου", που συντονίζει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας.

Αν αγαπάτε τα παιδιά και θέλετε να τους προσφέρετε ένα δημιουργικό και διασκεδαστικό καλοκαίρι με όμορφες στιγμές γνώσης, χαράς και δημιουργίας ελάτε να γίνετε εθελοντές στην Εκστρατεία μας!

Μπορείτε να βοηθήσετε 
ως εμψυχωτές ή βοηθοί
        σε κάποια δημιουργική δραστηριότητα

στην οπτικοαουστική καταγραφή
και προβολή των δράσεων

 .  στη δωρεά τεχνικού εξοπλισμού

στη δωρεά βιβλίων απαραίτητων
        για την υλοποίηση των δράσεων

αλλά και με όποιον άλλο τρόπο μπορείτε
 

Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες.

Οι δράσεις  της Καλοκαιρινής Εκστρατείας περιλαμβάνουν αφηγήσεις, μουσικά, θεατρικά και εικαστικά εργαστήρια, παιχνίδια μνήμης και παρατηρητικότητας, εργαστήρια κατασκευών, παντομίμα, πειράματα, κ.ά.


Σκοπός μας είναι να πλημμυρίσει η Βιβλιοθήκη τους καλοκαιρινούς μήνες από ιστορίες, ανθρώπους, μουσική, επιστήμες, τέχνες, χάρτες, μαγειρική, χρώματα, φύση, συναισθήματα και κυρίως παιδιά.


Η συμμετοχή στις δράσεις αποτελεί μια καλή "πρακτική εξάσκηση" φοιτητών ή αποφοίτων Παιδαγωγικών Σχολών και η ανταμοιβή των εθελοντών μας είναι κυρίως η ικανοποίηση της προσφοράς στα παιδιά της πόλης μας, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής αλλά και Συστατική Επιστολή σε όποιον το επιθυμεί.







Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην περιφερειακή Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας
Γρ. Λαμπράκη 187
τηλ. 2310 950-370

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου