Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 20.00



Η Green Life, σε συνεργασία με τον Διεθνή Σύλλογο Φυσιορρύθμισης και τη Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης διοργανώνουν σειρά ανοιχτών σεμιναρίων που θα γίνονται κάθε μήνα και που αφορούν την υγεία με τίτλο:Ημέρες Φυσικής Υγείας.

Σκοπός των σεμιναρίων είναι η επικοινωνία με το κοινό της Θεσσαλονίκης,νέων, φυσικών και πιο ολοκληρωμένων τρόπων πρόληψης και αντιμετώπισης των θεμάτων υγείας


Το θέμα του πρώτου σεμιναρίου είναι :

 Πώς να οργανώσουμε την υγεία μας 

 Ομιλήτρια είναι η ειδική παθολόγος

 Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου – Γρίβα


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014, και ώρα 8:00 μ.μ.στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη (Εθνικής Αμύνης 27)Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Η Green Life σε συνεργασία με τον Διεθνή Σύλλογο Φυσιορρύθμισης σκοπεύει στην επικοινωνία νέων, φυσικών και πιο ολοκληρωμένων τρόπων πρόληψης και αντιμετώπισης θεμάτων υγείας.

 Αυτός ο νέος τρόπος προσέγγισης στα θέματα υγείας βοηθά τον κάθε άνθρωπο να μπορεί συνειδητά να προστατεύεται και να φροντίζει την υγεία των δικών του.Χρησιμοποιεί το μοντέλο της Φυσιορρύθμισης (PHYSIOREGULATION) που αποτελεί την πιο νέα και ολιστική θεραπευτική μέθοδο.

 Βασίζεται στην πιο πρόσφατη έρευνα και γνώση σχετικά με την Ομοιοπαθητική, την Ομοτοξικολογία, τη Φυτοθεραπεία, τη Ψυχο- Νευρο- Ενδοκρινο- Ανοσολογία (P.N.E.I.) και της γνώσης της Φυσικής διατροφής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου