Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ "ΤΜΗΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ"

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ



Τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας μαθηματικών, αρχαίων ελληνικών και αγγλικής γλώσσας, καθώς και ένα τμήμα εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας, πρόκειται να δημιουργηθούν τον προσεχή Οκτώβριο στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Καλλιθέας (Αρχαιοτήτων 13) για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου με την εθελοντική συμμετοχή φοιτητών του Α.Π.Θ.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση. Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ο  μέγιστος αριθμός συμμετοχών ανέρχεται στα δώδεκα άτομα. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη βιβλιοθήκη Καλλιθέας (τηλ. 2310616076).
Συγκεκριμένα τα τμήματα που θα λειτουργήσουν :
Τμήμα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας για μαθητές 6 – 12 ετών, με τη φοιτήτρια του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας, Παναγιώτα Μελά.
Τμήμα ενισχυτικής διδασκαλίας αγγλικών για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, με το φοιτητή του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας, Θεόδωρο Μπαρδολάρι.
Τμήμα ενισχυτικής διδασκαλίας μαθηματικών για μαθητές δημοτικού, με το φοιτητή του τμήματος Χημείας, Ανέστη Κωνσταντίνου.
Τμήμα ενισχυτικής διδασκαλίας μαθηματικών για μαθητές γυμνασίου, με το φοιτητή Οικονομικού,  Ιωάννη Λεωνίδη.
Τμήμα Αρχαίων Ελληνικών για μαθητές γυμνασίου, με τη φοιτήτρια της Φιλοσοφικής Σχολή, Μάρθα Λαζίδου.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου